Forsiden
Om NetProfessor
Klik for hjælp
Wallpapers / baggrunde
Stil dit spørgsmål
Bliv skribent
kontakt NetProfessor

Computer | Den Sjove | Diverse | Dyreriget | Film & Teater | Filosofi | Historie | Mad & Drikke | Mennesket | Musik | Naturen | Økonomi | Religion | Samfund & Politik | Sport/Fritid | Teknik | Universet | Videnskab |




Print artikel Send artikel Klik her for et tilfældigt spørgsmål/svar


80% ud af 100


Hvad er forskellen på flæskesteg, ribbensteg og kamsteg?

Flæskestegen (med svær) kommer ”normalt” fra grisens nakkekam. Det er rygstykket lige efter ørerne. Men flæskestegen kan også komme fra kamstykket, der er fortsættelsen hen ad ryggen. Fra kamstykket kommer også koteletterne.
Ribbenstegen kommer, som navnet mere end antyder, fra grisens bug- eller brystside.
Forskellen mellem de tre stege er altså nærmest afhængig af, fra hvilken del af grisen de kommer.

En venlig læser, Heidi, har gjort mig opmærksom på yderligere forskelle:
Kamstegen er et stykke steg UDEN mamorering, dvs fedt i selve kødet,kun ovenpå(under sværen).
Flæskestegen (nakkekam med svær) er stykket MED mamorering, hvor sværren er bundet på!


(Tilføjet 23-03-2001 af Christian Høirup)


Giv karakter over din tilfredshed med svaret.

Foreslå et link til dette emne!




RELATEREDE WEBSTEDER:

P.t. ingen links, men du kan foreslå et her.


Indhold, navn og logo Copyright © 2000-2003 Netprofessor

Vidste du at...

Klik her for hurtig og sjov viden!

Hvor klog er du?

Klik her og gæt med.

Modtag vores nyhedsbrev...

Klik her for at til- eller framelde.

Se Hitlisterne!
Se Toplister og Hitlister over spørgsmålene på NetProfessor.

Tilfældigt spørgsmål
Læs et tilfældigt spørgsmål.


Afstemning
Har du fået nok af reality tv (f.eks. Hyret el. Fyret)?
Ja
Nej