Forsiden
Om NetProfessor
Klik for hjælp
Wallpapers / baggrunde
Stil dit spørgsmål
Bliv skribent
kontakt NetProfessor

Computer | Den Sjove | Diverse | Dyreriget | Film & Teater | Filosofi | Historie | Mad & Drikke | Mennesket | Musik | Naturen | Økonomi | Religion | Samfund & Politik | Sport/Fritid | Teknik | Universet | Videnskab |

Følgende skal gennemlæses grundigt og accepteres før du fortsætter med udfyldelsen af ansøgningsskemaet.


Du skal have god forståelse for at sætte ordene rigtigt sammen, således besvarelserne bliver interessante, lærerige og spændende for vores mange besøgende.

1. Lav den nødvendige research!
Selvom du er helt sikker på, at din besvarelse er indiskutabel, skal der laves research. Check forskellige websites, der berører emnet og hold de forskellige meninger, besvarelser m.m. op mod hinanden. Tag IKKE den første og den bedste - det kan være forfatteren har været fuld da han skrev det.

Vi har adskillige gange taget både skriftlig (e-mail) og sågar telefonisk kontakt med forskellige personer, som vi ved er eksperter indenfor forskellige områder. Det gør vi når tvivlen om et emne er stor eller, hvis emnet er unikt. Eksempelvis er man nødt til at ringe til M&M;, hvis man ønsker at vide, hvordan de trykker logoet på deres slik!

2. Hastværk er lastværk!
Lad være med at svare for hurtigt, fordi du gerne vil have dine besvarelser publiceret hurtigt. Det bliver sikkert ikke tilfredsstillende for nogen parter. F.eks. er et linkforslag til et website på ingen måde en besvarelse og kan IKKE bruges! Besvarelser med henvisninger til f.eks. Nudansk ordbog eller Lademanns Leksikon kan IKKE bruges og virker på det nærmeste amatøragtigt. Det kan være at læseren selv har den slags opslagsværker og alligevel ikke føler sig hjulpet. Det samme gælder, hvis du "skriver direkte efter" kilder hvor du selv har researchet. Det er her læseren skal bruge din ekspertise - lav din EGEN fortolkning af teksten!

Husk også på, at det er dig, der skriver under på besvarelsen, og derfor også dig, som modtager de "ubehagelige" mails, hvis svarene ikke er korrekte (se også punkt 6).

3. Du skal finde links!
Find gode, solide links til websites, du evt. selv har brugt eller ved kan have stor værdi i forbindelse med emnet. Hvis du har lavet en besvarelse, hvor der ikke er tilkoblet link, så rediger den og tilføj links! Det er meget vigtigt. Du skal ikke angive links til bøger, musik og film.

4. Stavning og tegnsætning skal være i orden!
Brug ordbogen... Vi gider ikke rette i besvarelserne fordi du har haft travlt. Sørg for at ordene vender rigtigt og sæt kommaer. Vi har allerede flere besvarelser, der skal en tur igennem "maskinen".

5. Du skal være aktiv!
Der er efterhånden en del skribenter tilkoblet, da vi jo har været i gang i et stykke tid. Det forventes af dig, at du er både aktiv og seriøs. Ellers optager du pladsen for en anden, som sikkert gerne vil have en chance som skribent.

Vi har også skribenter i systemet, der er MEGET specialiserede, hvilket betyder, at der faktisk aldrig kommer spørgsmål til dem. Løsning? Lav selv spørgsmålene! Og husk: minimum tre om ugen.

6. Svar høfligt til dine læsere!
Dit navn og e-mailadresse er nævnt under hver af dine besvarelser. Når du får mails vedrørende det skrevne (uanset karakter), så svar høfligt. Der er desværre folk, der har det fint med at gemme sig bag en skærm og sende dig flame-mail. Glem den slags og lad være med at gå ned på deres plan. Husk at underskrive dine e-mails med navn og "Skribent for NetProfessor" som titel. Hvis NetProfessor-holdet sender dig mail, bedes du venligt bekræfte, at du har modtaget den - også selvom det ikke kræver, at du svarer.

Hver enkelt skribent forsynes med et unikt username/password, således denne også får adgang til at læse interne nyheder, redigere artikler, benytte skribentressourcerne m.m. Så længe du er skribent i vores system, vil der være en aktiv kildehenvisning til dig under hver af dine besvarelser. Du skal være opmærksom på, at al indhold på websitet tilhører NetProfessor.dk, inklusive indholdet af de besvarelser du laver. NetProfessor kan bruge alle spørgsmål/svar i systemet til hvad de finder mest formålstjenligt og praktisk. Herunder brug af materiale i online-medier, radio, TV, aviser, bøger o.lign. Spørgsmålene "tilhører" Netprofessor.dk, men også de brugere som har rejst dem og sendt dem til os. Det er derfor ikke tilladt at slette sine besvarelser i systemet uden forudgående skriftlig aftale med redaktionen hos NetProfessor.dk. Redaktionen hos NetProfessor.dk forbeholder sig retten til at redigere og rette i eventuelle besvarelser inden dine besvarelser offentliggøres eller efter offentliggørelsen.

Hvis du fortsat har mod på at blive en del af os, så udfyld ansøgningsformularen, men vær specifik med udfyldelsen af feltet "Om dig", da dette bruges til at vurdere din ekspertise indenfor det gældende område.

Inaktive skribenter kasseres automatisk fra Managersystemet, hvis inaktiviteten overstiger en måned med mindre andet er aftalt.


Klik her for at udfylde skemaet...Indhold, navn og logo Copyright © 2000-2003 Netprofessor

Vidste du at...

Klik her for hurtig og sjov viden!

Hvor klog er du?

Klik her og gæt med.

Modtag vores nyhedsbrev...

Klik her for at til- eller framelde.

Se Hitlisterne!
Se Toplister og Hitlister over spørgsmålene på NetProfessor.

Tilfældigt spørgsmål
Læs et tilfældigt spørgsmål.


Afstemning
Har du fået nok af reality tv (f.eks. Hyret el. Fyret)?
Ja
Nej